De uitreiking van de Hoeksche Waardse Sportwaardering

De uitreiking van de Hoeksche Waardse Sportwaardering 2021 vindt plaats op vrijdagavond 20 mei 2022 in de ‘Drie Lelies’ in Puttershoek. Het programma ziet er als volgt uit:

 • 19.00-19.30 Inloop gasten
 • 19.30-21.20 Hoeksche Waardse Sportwaardering, de uitreiking.
 • 21.20 Hapje en drankje

Onder leiding van avondvoorzitter Jan Dirk Stouten worden de prijzen uitgereikt. Het thema van de avond is: topsport inspireert! En niemand minder dan Leontien van Moorsel is gastspreker. Ook zullen de sportbonnen uitgereikt worden. Als je als sportvereniging aanwezig bent, doe je automatisch mee om kans te maken op één van de drie sportbonnen t.w.v. € 500,-. Dit geld kan ingezet worden om materiaal naar keuze aan te schaffen voor de jeugd met als doel het veelzijdig bewegen te stimuleren.

Er zijn 5 verschillende thema’s waarin 6 prijzen te verdelen zijn:

 • Sporter/sportster
 • Sportteam 
 • Talent
 • Iedereen kan sporten
 • Bijzondere waarderingsprijs 
  • Vereniging 
  • Individueel

De stembussen zijn gesloten, de winnaars zijn bekend. Wie gaat er winnen?

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan snel aan!

De Hoeksche Waardse Sportwaardering 2021 wordt in samenwerking met gemeente Hoeksche Waard, sportraad Hoeksche Waard, Welzijn Hoeksche Waard, Sport Verenigt Nederland en Hoeksche Waard Actief georganiseerd.