Kringlopen

De eerste goed gebruikte sportmaterialen zijn aangeboden bij Kringloopcentrum ‘De Waardeloods’. AV Spirit uit Oud-Beijerland en HC Hoekschewaard uit Mijnsheerenland hebben als eerste kleding en materialen aangeboden.

Hoeksche Waard Actief zet zich om goed gebruikte sportmaterialen en kleding te verzamelen bij de sportverenigingen om vervolgens via De Waardeloods een mooi tweede leven te gunnen. Op deze manier kunnen kinderen en volwassenen tegen een zeer lage prijs goede sportkleding en materialen aanschaffen, zodat ook iedereen lekker kan sporten. En dat is wat Hoeksche Waard Actief voor ogen heeft. Iedereen kan sporten, het liefst met goede materialen en kleding.

Heb jij als vereniging ook goed gebruikte sportmaterialen en zoek je daar nog een mooie bestemming voor. Neem dan contact op met bobroos@hoekschewaardactief.nl