Summer Camp 2022 was een groot succes!

Hoeksche Waard Actief heeft in de eerste week van de zomervakantie het Summer Camp georganiseerd. 80 kinderen kwamen drie dagen lang sport- en cultuuractiviteiten doen. Het was een groot succes, mede door de partners die meegeholpen hebben. 

Het Summer Camp vond van 12 t/m 14 juli plaats voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Uit de hele Hoeksche Waard kwamen de kinderen naar het recreatieoord Binnenmaas, waar elke dag een vol programma op hen wachtte. Zo hebben de kinderen kennis gemaakt met volleybal vanuit VV Apollo, met dans vanuit Sport- en dansstudio Binnenmaas, met badminton vanuit Badminton Smashing Maasdam, met bootcamp vanuit Fit Mission en hebben ze muziek gemaakt, georganiseerd vanuit Maasmuziek en muziekschool Hoeksche Waard. 

De kinderen kregen elke dag een gezonde lunch, inclusief fruit, gesponsord door Jumbo ‘s-Gravendeel. Op donderdagavond hebben we ook met de kinderen gegeten. Het toetje werd gesponsord door JOGG Hoeksche Waard. Na het avondeten kwamen de ouders nog een half uur mee sporten en sloten we samen het Summer Camp af. 

De kinderen hebben met veel plezier gesport en het is leuk om te zien dat ze zoveel plezier met elkaar hebben. Er ontstaan ook nieuwe vriendschappen. 

Hoeksche Waard Actief bedankt alle partners en de kinderen voor hun bijdrage en deelname, het was een groot succes!