Billies Sportclub gaat van start

Hoeksche Waard Actief start met een nieuw programma, namelijk Billies Sportclub.

Bij Billies Sportclub zijn alle kinderen welkom die het soms wat lastiger vinden om naar een (reguliere) sportvereniging te gaan. Sport en bewegen is voor iedereen belangrijk, maar zodra iets niet lukt of niet leuk is, haken veel kinderen af. Alle kinderen verdienen het om lekker te sporten en te bewegen. Heeft jouw zoon of dochter behoefte aan sport en bewegen, maar weet hij/zij het niet, durft hij/zij het niet of kan hij/zij het niet? Meld hem/haar dan snel aan voor Billies Sportclub!

Tijdens de lessen van Billies Sportclub kunnen kinderen in een veilige omgeving met net dat beetje extra aandacht vrij sporten en bewegen. Zes weken lang heerlijk actief, speciaal voor kinderen die moeite hebben om mee te kunnen doen aan de activiteiten op een reguliere sportvereniging, de gymles, tijdens het buitenspelen of nog niet weten welke sport goed past. We laten kinderen oriënteren, kennismaken en ontdekken, zodat zij een keuze kunnen maken voor een sport. En hopelijk kiezen voor een leven lang sport. Dat is waar Billies Sportclub voor gaat.

Het programma start op woensdag 2 november en bestaat uit een blok van 6 weken (t/m 7 december). Het vindt plaats in sportcentrum de Boogerd in Oud-Beijerland van 15.00-16.00 uur. Tijdens dit eerste blok van 6 weken staan stoeispelen en hockey centraal, waarbij Tenryu Dojo en HC Hoeksche Waard beiden één les verzorgen. De kosten zijn voor één blok (6 weken) €15,- in totaal. Voor meer informatie en aanmelden, lees hier meer.