Workshop Boerderijdag

Kosten: € 17,50

Doe mee met deze activiteit

Houd je van kippen, ganzen, schapen of geiten? Of heb je meer met varkens? 🐓🐷🐑 Op De Peerdegaerdt wonen heel veel boerderijdieren. Tijdens de ‘Boerderijdag’ ontmoet je ze allemaal! Leer alles over onze dieren en help ze voeren, verzorgen en borstelen. En natuurlijk mag er ook geknuffeld worden! In een groepje trekken kinderen rond over De Peerdegaerdt. Zo komen ze op een speelse manier in contact met alle dieren op het landgoed.

Tijdstip en datum

  • Workshop ‘Boerderijdag’
  • Donderdag 3 maart 2022
  • 13:00-15:00 uur.

Praktische informatie
Wij raden aan om goede, warme, waterdichte kleding te dragen. Trek ook bij voorkeur je dichte, stevige schoenen aan. Op De Peerdegaerdt werken we met een coronaprotocol. We vragen je om dit protocol vooraf door te lezen.

Fotografie
Met veel plezier maken wij foto’s van alle leuke middagen op ons landgoed. Deze foto’s plaatsen we op onze social media kanalen zodat iedereen kan zien wát voor feestje onze vakantieworkshops zijn!

Jouw kind liever niet op de foto? Geef dit dan door aan de workshopbegeleider. Jouw kind krijgt dan een strikje opgespeld waardoor de fotograaf jouw kind niet in beeld brengt. Zo voorkomen we ingewikkelde taferelen achteraf.

Organisatie

Contactpersoon
Marijke de Heer (Landgoed de Peerdegaerdt)

Landgoed de Peerdegaerdt organiseert ook:

Geen activiteiten gevonden!
Nog meer...