Summer camp

Het Summer Camp vond plaats van 20-22 juli voor kinderen van 7 t/m 12 jaar op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas. 3 dagen lang hebben ruim 70 kinderen zich vermaakt met sport, spel en cultuur. Het Summer Camp kon alleen maar zo mooi worden door medewerking van verschillende clubs. Dank aan Badminton Smashing MaasdamSkills for Soccer, VV ApolloMaasmuziek en Dansstudio BinnenmaasKookstudio Hoeksche Waard heeft de kinderen kennis laten maken met Billies Poke Bowl. Jumbo ‘S Gravendeel verzorgde alle dagen het fruit voor de kinderen. Ook Billie de Bever van JOGG was tijdens het Summer Camp met regelmaat aanwezig om de kinderen aan te moedigen.

Het ware drie geweldige dagen met ongelooflijk veel plezier. Volgend jaar zal er zekker weer een Summer Camp worden georganiseerd. 

Billies Poke Bowl

Wil je thuis ook de Billies Poke Bowl van Kookstudio Hoeksche Waard maken, klik dan hier voor het recept

Kleurplaatwedstrijd

De kinderen hebben een kleurplaat gekregen, als je de kleurplaat voor 1 september stuurt, maak je kans op een doe-het-zelf kookpakket van Kookstudio Hoeksche Waard. Opsturen kan naar charissa@hoekschewaardactief.nl of via de post naar: 
Hoeksche Waard Actief
t.a.v. Charissa Bosschert
De Vriesstraat 26
3261 PC Oud-Beijerland
 

Hierna een kleine greep uit de foto’s die zijn gemaakt.