Sportcafé

Op donderdagavond 28 september as. organiseert Hoeksche Waard Actief het jaarlijkse sportcafé in afstemming met sportraad Hoeksche Waard en gemeente Hoeksche Waard.

Presentator Lennart de Pee praat de avond aan elkaar en zorgt voor volop interactie. Inspiratiespreker, paralympisch topatleet én econoom Rolf Schrama vertelt over zijn leven. Het is geen standaard succesverhaal, maar een authentiek, kwetsbaar en humoristisch verhaal over thema’s als omgaan met veranderingen en tegenslag, persoonlijk leiderschap, de kracht van kleine stappen en denken in mogelijkheden.

Daarnaast hoor je meer over de ondersteuningsmogelijkheden in 2024 en praten we met clubs over trainersontwikkeling. Natuurlijk is er na afloop weer een netwerkborrel. Dat alles in de gezellige kantine van TV Puttershoek. Laat je inspireren, maak kennis met andere clubs en wissel mooie ideeën uit. Je bent welkom bij het Sportcafé HW!

Praktische informatie

  • Donderdagavond 28 september
  • 19.30 tot 21.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur. Na afloop is er een netwerkborrel.
  • TV Puttershoek. Sportlaan 9, 3299 XG Maasdam.

Kom je ook?

Aanmelden kan door te mailen naar info@hoekschewaardactief.nl.
Heb je vooraf vragen? Neem dan contact op met verenigingsadviseur Bart den Ouden via
bart@hoekschewaardactief.nl of 0186-685802.