Het Summer Camp 2023 groot succes!

Hoeksche Waard Actief heeft in de eerste week van de zomervakantie het Summer Camp georganiseerd. Ruim 75 kinderen kwamen drie dagen lang sport- en cultuuractiviteiten doen. Het was een groot succes, mede door de partners die meegeholpen hebben.

Het Summer Camp vond van 11 t/m 13 juli plaats voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Uit de hele Hoeksche Waard kwamen de kinderen naar het recreatieoord Binnenmaas, waar elke dag een vol programma op hen wachtte. Zo hebben de kinderen kennis gemaakt met golf vanuit de golfclub Cromstrijen, volleybal vanuit VV Apollo, met dans vanuit Sport- en dansstudio Binnenmaas, met boksen/bootcamp vanuit Sport Boutique 32, met hockey vanuit HC de Hoeksche Waard en ze hebben een workshop jembé gekregen vanuit Afrokick. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van de faciliteiten van het Recreatieoord Binnenmaas, zoals het zwembad, de speeltuin en de kinderboerderij.

De kinderen kregen elke dag een gezonde lunch, inclusief fruit, gesponsord door Jumbo ‘s-Gravendeel. Op donderdagavond hebben we ook met de kinderen gegeten. Het toetje werd gesponsord door JOGG Hoeksche Waard en Hoeksche Zuivel. Na het avondeten kwamen de ouders nog een half uur mee sporten en sloten we samen het Summer Camp af.

We kijken weer terug op een mooie editie van het Summer Camp. Er is met veel plezier samen gesport en er is kennis gemaakt met nieuwe sporten.

Hoeksche Waard Actief bedankt alle partners en de kinderen voor hun bijdrage en deelname, het was een groot succes!