Hoeksche Waardse Sportwaardering 2023

De 2e editie van de Hoeksche Waardse Sportwaardering komt eraan! Op vrijdag 24 november 2023 vindt de uitreiking plaats in Puttershoek.

In samenwerking met gemeente Hoeksche Waard, sportraad Hoeksche Waard, Welzijn Hoeksche Waard, Sport Verenigt Nederland en Hoeksche Waard Actief organiseren wij de Hoeksche Waardse Sportwaardering. 

Alle sporters en sportaanbieders in de Hoeksche Waard verdienen en krijgen erkenning. Toch zijn er altijd sporters, verenigingen en vrijwilligers die een uitzonderlijke prestatie leveren. Deze uitzonderlijke prestaties willen we extra in het zonnetje zetten.

Er zijn 4 verschillende thema’s waarin 5 prijzen te verdelen zijn:

  • Sporter / Sportster
  • Sportteam
  • Aanstormend talent
  • Bijzondere waarderingsprijs
    • Vereniging 
    • Individueel

De nomineerperiode is gesloten, dit kon t/m 30 september. Er zijn veel nominaties binnen gekomen. De jury zal een top 3 maken in elke categorie. Op de top 3 is massaal gestemd door het publiek. De stemronde is ondertussen ook gesloten (dit kon t/m 4 november). Op vrijdag 24 november zie je of jouw favoriet gewonnen heeft. Meld je aan voor de Hoeksche Waardse Sportwaardering op 24 november, want dit wil je niet missen! 

Hieronder kan je de criteria voor de verschillende thema’s downloaden