Vraag nu de Hoeksche Waardse Sport & Spel regeling aan

Vraag nu de nieuwe Hoeksche Waardse Sport & Spel regeling aan om subsidie aan te vragen voor een activiteit/evenement in de Hoeksche Waard.

De Hoeksche Waardse Sport & Spel regeling is een nieuwe regeling speciaal voor inwoners, verenigingen en andere organisaties uit de Hoeksche Waard. Inwoners, verenigingen en andere organisaties kunnen een aanvraag doen om een activiteit/evenement te organiseren.

Hoeksche Waard Actief brengt de regeling uit, die voortkomt uit het sportakkoord en stimuleert hiermee kleine en middelgrote evenementen waarin de lokale gemeenschap organisatorische inbreng heeft, met als doel om inwoners in beweging te brengen en om met elkaar in contact te komen.

Inwoners, verenigingen en andere organisaties uit de Hoeksche Waard kunnen een aanvraag doen met een maximum bedrag van €1500,- om een activiteit/evenement te organiseren. Voorbeelden zijn bijv. het organiseren van een buurtfeest met (sport)activiteiten, een evenement in je dorp, een beweegactiviteit bij jou op de vereniging.

De regeling is aan te vragen t/m eind december 2023 via deze link. Hier staan ook de voorwaarden bij vermeldt.