De tweede editie van de Winter Wonder Wandeling staat voor de deur!

 

Op vrijdag 15 december tussen 18.30-20.30u organiseert Hoeksche Waard Actief in samenwerking met Kivido, Wijckplein – Huiskamer van de Wijk (Alerimus) & Rembrandt – Huiskamer van de Wijk (Zorgwaard) wederom de Winter Wonder Wandeling in Oud-Beijerland.

 

 

 

Laat je op deze route verwonderen en verrassen! Er zijn 11 verschillende stops tijdens de wandeling, waarbij partners uit de sport & cultuursector aanwezig zijn om wandelaars te entertainen. Van zang- en dansoptredens tot wakvissen en knutselen, er is voor ieder wat wils. Tijdens de wandeling zijn de Huiskamers van de Wijk open voor een pitstop met een lekker warm kopje thee/koffie/chocolademelk.

De volledige wandeling is 3 kilometer lang, waarbij je zelf kan bepalen waar je start, waar je eindigt en op welk tempo je loopt. Zo is de Winter Wonder Wandeling geschikt voor alle leeftijden. Vanuit Zorgwaard en Alerimus zullen er ook groepen bewoners meelopen met dank aan vrijwilligers. Iedereen is welkom! Kinderen kunnen natuurlijk een lampion of lichtje meenemen om de Wandeling mooi te verlichten.

Deelname aan de Winter Wonder Wandeling is gratis en opgeven is niet nodig.

Meer informatie over de Winter Wonder Wandeling en de plattegrond vind je hier.