Billies Sportclub weer van start

Op woensdag 24 januari ging Billies Sportclub weer van start.

In ‘s-Gravendeel en Oud-Beijerland stonden de kinderen weer te trappelen om mee te doen. Billies Sportclub is een programma, speciaal voor kinderen (5 t/m 10 jaar) die nog geen keuze hebben gemaakt voor een sport(vereniging). Daarnaast voor kinderen die moeite hebben om mee te kunnen doen aan de activiteiten op een reguliere sportvereniging, de gymles, of tijdens het buitenspelen. We laten kinderen oriënteren, kennismaken en ontdekken, zodat ze uiteindelijk een keuze kunnen maken voor een sport. En hopelijk voor een leven lang sport.

De kinderen hebben zich een uur lang sportief vermaakt. Het thema voor deze middag was zelfverdediging. Woensdag 31 januari volgt de tweede les waarna er daarna nog 4 weken andere sporten worden gegeven.

Meer weten over Billies Sportclub, kijk dan eens op deze pagina.

Het doel van Billies Sportclub is om kinderen met plezier en een prettig gevoel te laten bewegen tijdens de gymles en het buitenspelen en ze na één of twee jaar door te laten stromen naar een reguliere bewegingsactiviteit, zoals de sportvereniging.