Koningsspelen 2024

Op vrijdag 26 april 2024 is het weer zover; De Koningsspelen 2024!

Op vrijdag 26 april 2024 staat het weer te gebeuren: De Koningsspelen 2024! Hoeksche Waard Actief is al druk bezig met de voorbereidingen. Na een inventarisatie bij de basisscholen zijn we verheugd dat bijna alle scholen in de Hoeksche Waard enthousiast bezig zijn met het bedenken van leuke activiteiten. Sportverenigingen zien de Koningsspelen als een uitgelezen kans om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met hun club.

Net als voorgaande jaren belooft het weer een groot spektakel te worden, waar duizenden kinderen in de Hoeksche Waard een geweldige dag zullen beleven. Heb je als school of sportaanbieder vragen over de Koningsspelen in de Hoeksche Waard? Aarzel niet om contact op te nemen. We staan klaar om met je mee te denken!