OPEN ATELIER DAGEN – HOEKSCHE WAARDSE KUNSTENAARS – 50 JAAR!

25 en 26 MEI OPEN ATELIER DAGEN – HOEKSCHE WAARDSE KUNSTENAARS – 50 JAAR! Kunst is Essentieel

60 jaar geleden organiseerde Theo Verhoeff de eerste expositie. 50 jaar geleden werd de KunstenaarsKring HW opgericht! Dit GOUDEN JUBILEUM vieren wij 24 mei met Theo Verhoeff.

Op 7 locaties in de Hoeksche Waard kunt u 20 kunstenaars en hun unieke en actuele kunst bezoeken. Laat u verrassen door kleur en vorm. Alle locaties zijn open van 11.00 – 17.00 uur. Het bestuur wenst bezoekers en deelnemers een vrolijk weekend toe! De folder met uitgebreide informatie kunt u vinden in de gemeentehuizen in Maasdam en Oud-Beijerland en in Klein Profijt. De beknopte flyer en de folder kunt u ook downloaden van de website: www.hoekschewaardsekunstenaars.nl