Hoeksche Helden Senior

Op donderdag 13 juni organiseren wij i.s.m. Bres Accommodaties, Zorgwaard en Actief College de 3e editie van Hoeksche Helden Senior.
Hoeksche Helden Senior is speciaal voor senioren (60+) om hen kennis te laten maken met verschillende sporten. De verschillende organisaties willen senioren stimuleren om te blijven of te gaan sporten, maar hen ook in contact brengen met anderen. Iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen.

 

Wij organiseren deze dag in sportcentrum de Boogerd met verschillende activiteiten, zoals badminton en boksen. Deze activiteiten worden aangeboden door verschillende sportaanbieders. De lunch wordt verzorgd en na de lunch kan er optioneel meegedaan worden met aquafit in het zwembad.
Naast sportaanbieders zijn er leerlingen van het Actief College betrokken, zij ondersteunen de sportaanbieders en de senioren. Kosten zijn €5,- per persoon.

Opgeven kan via https://hoekschewaardactief.nl/activiteiten/activiteit/?id=5983www.hoekschewaardactief.nl/activiteiten