Summer Camp 2024

Het Summer Camp 2024!
Dit jaar organiseren we voor de 4e keer het Summer Camp. Van 16 t/m 18 juli kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar zich inschrijven om drie dagen lang te sporten, bewegen en cultuur te beleven.
Dit jaar zitten we elke dag op een andere locatie, dinsdag gaan we naar Ventura Sport in Strijen, op woensdag naar AV Spirit in Oud-Beijerland en op donderdag gaan we naar HC de Hoeksche Waard in Mijnsheerenland.

Elke dag van 10.00-16.00 uur (op donderdag van 10.00-19.00 uur) staat er een mooi en actief programma klaar voor de kinderen met verschillende sport- en cultuurworkshops, zoals freerunnen, dans, boksen, atletiek en nog veel meer. We gaan ook weer naar de speeltuin en naar het zwembad bij het Recreatieoord Binnenmaas. Let op: zwemdiploma is verplicht.

Deelname is €40,- per kind, dit is inclusief lunch elke dag, avondeten op donderdag, een t-shirt en de begeleiding vanuit Hoeksche Waard Actief.

De inschrijving is vanaf nu geopend, let op vol = vol. Inschrijven kan via www.hoekschewaardactief.nl/activiteiten