“Voor mij gaat koken niet alleen om het eten, maar ik wil goed leren koken toegankelijk maken voor iedereen. Door de ervaring die mijn gasten in de kookstudio opdoen, geven ze mij het gevoel dat iedereen goed kan leren koken. Mijn doel is dat mijn gasten zich altijd op hun gemak voelen, zodat ze meer kunnen genieten van het moment in de keuken zelf”.
Samen met lokale producenten, boeren en ondernemers werkt de kookstudio zo vers, seizoensgebonden en duurzaam mogelijk. Groentes komen van het eiland, tarwe en vis zo dichtbij mogelijk, vlees van (biologische) Nederlandse boeren, brood van de bakker uit Numansdorp en wijnen van de importeur uit Mijnsheerenland.
Leeftijd
Jongeren 12-18 jaarVolwassenen 18-55 jaarSenioren 55+
Overig
Activiteiten
Details
Aanbodlocatie(s)
- Burgemeester de Zeeuwstraat 57, Numansdorp
Contactpersoon
Michka Chel (Kookstudio Hoeksche Waard)
Telefoon
E-mailadres
Website
Kookstudio Hoeksche Waard
VERSE EN LOKALE PRODUCTEN; WE HOUDEN VAN DE SEIZOENEN!