Workshop Paardentaal

Ben jij gek op paarden? 🐴 Wij ook, want paarden zijn hele bijzondere en gevoelige dieren. Met hun lichaam spreken ze duidelijke taal! Tijdens de workshop ‘ Paardentaal’ gaan we kijken naar de kudde paarden op De Peerdegaerdt: welke taal kunnen we zien en herkennen? Je leert ook meer over paardentaal tijdens het verzorgen van de paarden. Daarnaast gaan we oefenen om ook zelf op een ontspannen manier samen te werken met een paard op een zelf aangelegd parcours. Wil jij ook de paardentaal (nog) beter leren begrijpen? Schrijf je dan snel in!

Kosten: € 25,00

Doe mee met deze activiteit

Ben jij gek op paarden? 🐴 Wij ook, want paarden zijn hele bijzondere en gevoelige dieren. Met hun lichaam spreken ze duidelijke taal! Tijdens de workshop ‘ Paardentaal’ gaan we kijken naar de kudde paarden op De Peerdegaerdt: welke taal kunnen we zien en herkennen? Je leert ook meer over paardentaal tijdens het verzorgen van de paarden. Daarnaast gaan we oefenen om ook zelf op een ontspannen manier samen te werken met een paard op een zelf aangelegd parcours.

Wil jij ook de paardentaal (nog) beter leren begrijpen? Schrijf je dan snel in!

Tijdstip en datum

  • Workshop ‘Paardentaal’
  • Dinsdag 3 mei 2022
  • 13:00 – 15:00 uur

Geschikt voor kinderen tussen 6 t/m 12 jaar

Praktische informatie
Wij raden aan om goede, warme, waterdichte kleding te dragen. Trek ook bij voorkeur je dichte, stevige schoenen aan.

Bij slechte weersvoorspellingen, te weinig aanmeldingen óf wanneer de (aangescherpte) coronamaatregelen het niet toelaten, zijn wij helaas genoodzaakt de workshop te annuleren. Wij zullen je hiervan per e-mail op de hoogte brengen. We hanteren het minimum van vier kinderen per workshop.

Om al onze aandacht bij de deelnemende kinderen te houden, kiezen wij ervoor om geen ouders toe te laten bij de workshops. We willen je dan ook verzoeken om je kind na het brengen pas weer aan het einde van de workshop op te halen. Je kunt gerust zijn: onze workshops worden gegeven door begeleiders die veel ervaring hebben met kinderen. Wij hebben gemerkt dat ook kinderen die het vooraf spannend vinden, meestal uiteindelijk een hele leuke middag hebben.

Fotografie
Met veel plezier maken wij foto’s van alle leuke middagen op ons landgoed. Deze foto’s plaatsen we op onze social media kanalen zodat iedereen kan zien wát voor feestje onze vakantieworkshops zijn! Jouw kind liever niet op de foto? Geef dit dan door aan de workshopbegeleider. Jouw kind krijgt dan een strikje opgespeld waardoor de fotograaf jouw kind niet in beeld brengt. Zo voorkomen we ingewikkelde taferelen achteraf.

 

Organisatie

Waar?
Kruisdijk 4b, Strijen
Contactpersoon
Marijke de Heer (Landgoed de Peerdegaerdt)