Informatie

Ontmoet onze varkens Ginger en Knor! Deze heren hebben een uitgesproken persoonlijkheid. Én ze zijn dol op knuffelen. Misschien is het een beetje een gek idee om een varken te knuffelen, maar geloof me: als je het eenmaal doet, wil je niet meer stoppen.🥰 Tijdens de vakantieworkshop ‘Varkens Knuffelen’ op De Peerdegaerdt ga je samen met onze professionele varkensknuffelaar aan de slag en leer je ook het verhaal achter onze varkens Ginger en Knor. Als je zin hebt, kun je ze zelfs masseren. Ze zullen je dankbaar zijn! 🐷 Tijdstip en datum

  • Workshop ‘Varkens Knuffelen’
  • Woensdag 4 mei
  • 14.00 – 16.00 uur
Praktische informatie Wij raden aan om goede, warme, waterdichte kleding te dragen. Trek ook bij voorkeur je dichte, stevige schoenen aan.
Bij slechte weersvoorspellingen, te weinig aanmeldingen óf wanneer de (aangescherpte) coronamaatregelen het niet toelaten, zijn wij helaas genoodzaakt de workshop te annuleren. Wij zullen je hiervan per e-mail op de hoogte brengen. We hanteren het minimum van vier kinderen per workshop. Om al onze aandacht bij de deelnemende kinderen te houden, kiezen wij ervoor om geen ouders toe te laten bij de workshops. We willen je dan ook verzoeken om je kind na het brengen pas weer aan het einde van de workshop op te halen. Je kunt gerust zijn: onze workshops worden gegeven door begeleiders die veel ervaring hebben met kinderen. Wij hebben gemerkt dat ook kinderen die het vooraf spannend vinden, meestal uiteindelijk een hele leuke middag hebben.
Fotografie Met veel plezier maken wij foto’s van alle leuke middagen op ons landgoed. Deze foto’s plaatsen we op onze social media kanalen zodat iedereen kan zien wát voor feestje onze vakantieworkshops zijn! Jouw kind liever niet op de foto? Geef dit dan door aan de workshopbegeleider. Jouw kind krijgt dan een strikje opgespeld waardoor de fotograaf jouw kind niet in beeld brengt. Zo voorkomen we ingewikkelde taferelen achteraf.  

Praktische informatie
Waar?
Kruisdijk 4b, Strijen
Contactpersoon
Marijke de Heer (Landgoed de Peerdegaerdt)
E-mailadres
beleef@depeerdegaerdt.nl
Website
peerdegaerdt.nl/
Doe mee met deze activiteit
Landgoed de Peerdegaerdt
Organiseert ook ...

Strijen

Workshop Paardentaal

Workshop ‘Vuurtje stoken & broodjes bakken’