Pop-up muziekstudio in de bieb

In het Hoeksch MaakLokaal kan van alles gemaakt worden. Elke twee weken wordt het MaakLokaal omgebouwd tot pop-up muziekstudio.

Kosten: € 0,00

Doe mee met deze activiteit

In het Hoeksch MaakLokaal kan van alles gemaakt worden. Elke twee weken wordt het MaakLokaal omgebouwd tot pop-up muziekstudio. Voor iedereen van jong tot oud die het leuk vindt om eigen muziekteksten te schrijven of beats en muziektracks te maken. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Samen of alleen kan gewerkt worden aan nieuwe muziek. Op de dinsdagen 6 februari en 20 februari van 19:00 tot 21:00 in het Oude Raadhuis.

Muziek maken en schrijven is leuk, brengt ontspanning en is goed voor je eigen ontwikkeling’, zegt Renaldo Vroon van de Bibliotheek Hoeksche Waard. ‘Als bibliotheek is het daarom een logische keuze om hier ruimte aan te geven’. Muziek maken stimuleert het brein, versterkt cognitieve vaardigheden en het schrijven van teksten is goed voor de taalontwikkeling.

Vanwege het succes van de vorige serie is gaan we weer van start in januari 2024. Per avond wordt er gekeken waar de groep aan wil werken. Dat kan van alles zijn: teksten schrijven, beats maken, melodieën schrijven, muziektheorie. De avonden zijn los te bezoeken, maar ook als reeks. Renaldo: ‘Wij hopen dat dit een startpunt is voor meer eigen werk uit de Hoeksche Waard.’

Organisatie

Waar?
Waterstal 1, Oud-Beijerland
Contactpersoon
Bibliotheek Hoeksche Waard (Bibliotheek Hoeksche Waard)
Telefoon
E-mailadres