GLI Beweegprogramma

Het GLI beweegprogramma is er voor deelnemers die één van de GLI trajecten in de Hoeksche Waard volgen.

Kosten: € 37,50

Doe mee met deze activiteit

Regelmatig bewegen is voor iedereen belangrijk. Door te bewegen krijg je een betere conditie, voel je je fitter en krijg je meer energie. Starten met bewegen kan echter lastig zijn, ook omdat je niet weet welke sport bij je past. Daarom is er speciaal voor deelnemers van de Gecombineerde Leefstijl Interventie een beweegprogramma opgezet waarbij verschillende sporten aan bod komen. Zo kun je op een laagdrempelige manier ontdekken welke sport het beste bij je past. Daarnaast staat plezier in het sporten voorop!

Het beweegprogramma is een 12-wekelijks programma, waarbij iedere 3 weken een andere sport centraal staat. Dit betekent dat je in 12 weken tijd kennis maakt met 4 verschillende sportaanbieders. De aangeboden sporten variëren van buiten- tot binnensport en van teamsport tot individuele sport.

Het GLI beweegprogramma is er voor deelnemers die één van de GLI trajecten in de Hoeksche Waard volgen. Het maakt voor deelname aan het beweegprogramma niet uit in welke fase van het GLI traject je zit.

De kosten voor deelname aan het 12-wekelijkse beweegprogramma zijn in totaal €37,50 per persoon. De lessen starten vanaf dinsdagavond 2 april en vinden plaats in Sporthal Dorpshart in Mijnsheerenland van 19.00 – 20.00 uur. De laatste les is op dinsdag 25 juni (er valt 1 les uit tijdens de meivakantie). 

Organisatie

Waar?
Straatnaam nummer, Mijnsheerenland
Contactpersoon
Hoeksche Waard Actief (Hoeksche Waard Actief)
Telefoon