Workshop ‘Vuurtje stoken & broodjes bakken’

Kosten: € 17,50

Doe mee met deze activiteit

Deze workshop is voor de echte avonturiers… Tijdens deze leuke dag neemt moestuinvrouw Agaath je mee over het landgoed op zoek naar hout om een vuurtje mee te stoken. Zet je beste speurdersneus op en laat je verwonderen door al het moois dat je ziet tijdens de wandeling: pauwen, paarden, bloemen en nog véél meer! Vind je onderweg een mooie pauwenveer? Dan mag deze natuurlijk mee naar huis!
Hebben jullie genoeg hout verzameld? Dan maken jullie samen een kampvuur en bakken jullie de lekkerste broodjes!

Tijdstip en data

  • Workshop ‘Vuurtje stoken & broodjes bakken’
  • Maandag 2 mei, 14.00 – 16.00 uur
  • Let op: de minimumleeftijd voor deze workshop is 8 jaar 

Praktische informatie
Wij raden aan om goede, warme, waterdichte kleding te dragen. Trek ook bij voorkeur je dichte, stevige schoenen aan.

Bij slechte weersvoorspellingen, te weinig aanmeldingen óf wanneer de (aangescherpte) coronamaatregelen het niet toelaten, zijn wij helaas genoodzaakt de workshop te annuleren. Wij zullen je hiervan per e-mail op de hoogte brengen. We hanteren het minimum van vier kinderen per workshop.

Om al onze aandacht bij de deelnemende kinderen te houden, kiezen wij ervoor om geen ouders toe te laten bij de workshops. We willen je dan ook verzoeken om je kind na het brengen pas weer aan het einde van de workshop op te halen. Je kunt gerust zijn: onze workshops worden gegeven door begeleiders die veel ervaring hebben met kinderen. Wij hebben gemerkt dat ook kinderen die het vooraf spannend vinden, meestal uiteindelijk een hele leuke middag hebben.

Fotografie
Met veel plezier maken wij foto’s van alle leuke middagen op ons landgoed. Deze foto’s plaatsen we op onze social media kanalen zodat iedereen kan zien wát voor feestje onze vakantieworkshops zijn! Jouw kind liever niet op de foto? Geef dit dan door aan de workshopbegeleider. Jouw kind krijgt dan een strikje opgespeld waardoor de fotograaf jouw kind niet in beeld brengt. Zo voorkomen we ingewikkelde taferelen achteraf.

 

Organisatie

Contactpersoon
Marijke de Heer (Landgoed de Peerdegaerdt)

Landgoed de Peerdegaerdt organiseert ook:

Geen activiteiten gevonden!
Nog meer...