Bestuurscursus 2024

In de cursus leer je over Modern Besturen en krijg jij zelf de kans om te kiezen wat je wilt leren!

Als bestuurder van een vereniging of stichting komt er een hoop op je af. Van ledenbinding, vrijwilligerswerving en financiën tot teamindelingen en sporttechnisch beleid. Naast de dagelijkse vraagstukken denk je na over de toekomst. Wat voor club zijn we? Waar willen we over 5 jaar staan? Maar hoe doe je dat nou zo efficiënt en leuk als mogelijk. In deze cursus leer je over Modern Besturen en krijg jij zelf de kans om te kiezen wat je wilt leren!

Programma

Het programma zal bestaan uit de eerste cursusavond (22 mei) die wordt verzorgd door Hans van Egdom. Hans is co owner van Back2Basics en weet door zijn jarenlange ervaring alles van besturen. De onderwerpen van avond 2 & 3 worden door jou zelf bepaald om aan te sluiten op uw behoefte.

Voor wie?

De bestuurscursus is geschikt voor iedereen die te maken heeft met het bestuur van jouw vereniging. Dit jaar is de cursus ook toegankelijk voor jeugdbestuurders. Neem dus vooral meerdere mensen van jouw vereniging mee naar de cursus.

Locatie

De bestuurscursus laten wij graag plaatsvinden bij een van de deelnemende verenigingen. Mocht jij als vereniging hiervoor openstaan. Laat dat dan weten bij je aanmelding.

Aanmelden?

Meld je aan door te mailen naar info@hoekschewaardactief.nl