Beweeg je Fit!

Beweeg je Fit is een programma van Hoeksche Waard Actief. Speciaal gericht op de doelgroep 60+. Het programma bestaat uit een vitaliteitscheck, deze is gratis en vrijblijvend. Daarna wordt er een beweegprogramma aangeboden van 10 weken met verschillend sportaanbod.

Beweeg je Fit! wordt in het voorjaar van 2024 in Numansdorp georganiseerd.

De vitaliteitscheck
De vitaliteitscheck is in samenwerking met fysiotherapie Vital Motions. Tijdens de vitaliteitscheck word je algemene fitheid gemeten met een aantal testen. Daarnaast wordt er een vragenlijst afgenomen over jouw sportwensen. Een mooi begin om inzicht te krijgen hoe het met jouw fitheid ervoor staat. De vitaliteitscheck vindt plaats in Numansdorp bij fysiotherapie Vital Motions, Edisonstraat 16A en is voor iedereen toegankelijk.

Data voor de vitaliteitscheck zijn:

  • Dinsdagmiddag 12 maart (tussen 13.00-16.30 uur)
  • Vrijdagochtend 15 maart (tussen 8.30-12.00 uur)
  • Maandag 18 maart (tussen 10.00-14.30 uur)

Beweegprogramma:
Bewegen is belangrijk! Door bewegen krijg je een betere conditie en voel je je lichamelijk en geestelijk fit. Ook op oudere leeftijd. Daarnaast helpt bewegen om langer zelfstandig te kunnen blijven leven. Het verkleint de kans dat je valt en het is goed voor je geheugen. Dus kom in beweging! Voel jij je niet fit of wil je meer gaan bewegen? Doe dan mee met het beweegprogramma! Het programma is speciaal voor 60+ers die (nog meer) willen sporten, of een nieuwe sport willen ontdekken

Het programma bestaat uit:

  • 10 weken sporten in groepsverband
  • 5 verschillende sportaanbieders, die allemaal 2 workshops geven.

Plezier en gezelligheid staan voorop. De start van het Beweegprogramma is woensdag 27 maart in sporthal Cromstrijen. Wekelijks zullen de lessen van 19.00-20.00 uur plaatsvinden. Tafeltennis en de sportschool zijn in ieder geval sportaanbieders die meedoen. Het volledige aanbod wordt later bekend.

Kosten:
De vitaliteitscheck is gratis en vrijblijvend.
Wil je het Beweegprogramma van 10 weken volgen, dan zijn de kosten daarvoor €35,-.

Opgeven:
Wil jij je opgeven voor de vitaliteitscheck en/of het Beweegprogramma, schrijf je dan hieronder in.