Spotlight Vrijdag

Elke vrijdag schijnen wij de spotlight op cultuuraanbod in de Hoeksche Waard. Hieronder vind je al het cultuuraanbod wat tot nu toe in de spotlight is gezet. Wil jij als cultuuraanbieder ook in de spotlight worden gezet? Mail dan met onze cultuurcoach.

Inspecteur S en de grote doorbraak

Een stormachtige nacht – precies 600 jaar geleden, markeerde het ontstaan van de Hoeksche Waard. In de voorstelling Inspecteur S en de grote doorbraak van Martin Soeters wordt het verhaal van de Sint Elisabethsvloed speels verteld en verbeeld. In totaal zijn er 35 voorstellingen op 23 basisscholen in de Hoeksche Waard voor 67 groepen van de bovenbouw voor ruim 1500 leerlingen gespeeld. Check de FB pagina van de Stichting voor een impressie.


Terug naar Tiengemeten

Het trage eilandritme, tien relaxte bewoners, een goeie hap eten en een gevarieerd peloton festivalbands, vormen de basis van ‘Terug naar Tiengemeten‘. Op 28 & 29 augustus 2021 vindt de zesde editie van dit festival plaats op Tiengemeten. Kaartverkoop is inmiddels gestart en de campingkaarten zijn zelfs al volledig uitverkocht. Kijk op de website van ‘Terug naar Tiengemeten’ voor het festivalprogramma en de beschikbare kaarten:  https://www.terugnaartiengemeten.nl/

Kim Zuidema

Cultuurcoach

kim@hoekschewaardactief.nl