Wat staat er op de kaart?

De Hoeksche Waard kent talloze plekken waar je op een bewuste en gezonde manier een dagje uit kan doorbrengen. Ben jij ook benieuwd wat er allemaal te beleven is in de Hoeksche Waard? Kijk dan snel verder!

In de Hoeksche Waard is er genoeg te beleven. Op de Gezond dagje Uit! Kaart zijn meer dan 50 verschillende locaties te vinden waar je op een bewuste en gezonde manier je dagje uit kan doorbrengen. Deze locaties bestaan onder andere uit rustpunten, strandjes, boerderijen, bewuste ondernemers, musea, pontjes, natuurgebieden, watertappunten, en nog veel meer.

Daarnaast zijn er drie verschillende beweegroutes te vinden op de kaart. De Fietsroute Noord en Fietsroute Zuid nemen je mee langs de rust- en watertappunten die op het eiland te vinden zijn. Daarnaast is er de Beweegroute Sint Anthoniepolder voor iedere doelgroep toegankelijk.

De Gezond dagje Uit! Kaart is een inspiratiedocument die bij een volgende editie aangevuld zal worden met nog meer mooie plekken in de Hoeksche Waard. Mocht je nog mooie plekjes kennen die bijdragen aan een gezonde leefstijl, reik ze aan door een mail te sturen naar info@hoekschewaardactief.nl en wellicht vind je hem de volgende editie op de kaart.