Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht ziet erop toe dat de uitvoering van het bestuursbeleid strookt met de vastgestelde en goedgekeurde beleidsplannen en bestuursuitgangspunten.

 

    • Femke van Velden- van Passel (advocaat en directeur van NOVO advocatuur en mediation in Breda).
    • Kasper Doesborgh (directeur bij GA Harderwijk en directeur van Kansa Sportsmanagement).
    • Jeroen Windhorst-Sjauw En Wa (directeur van Commitcare, een partner van zorgpartijen en ontwikkelaar van e-health oplossingen).

Femke van Velden-van Passel

Ik ben Femke van Velden – van Passel, 46 jaar, mama van twee apen van 7 en 8 en echtgenote van Bob. Ik ben in 2001 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit op Nederlands Recht en aansluitend gestart in de advocatuur waar ik mij als een vis in het water voel. Na wat geproefd te kunnen hebben bij enkele (grote) kantoren, ben ik in 2015 mijn eigen advocatenkantoor, NOVO Advocatuur en Mediation gestart in Breda, een gespecialiseerd arbeidsrecht kantoor. Daarnaast ben ik lid van het schoolbestuur van Katholieke Basisschool Laurentius en kerndocent bij Avans+. Tot slot ben ik bestuurslid bij de Ondernemersvereniging Princenhage. Mijn rol als lid van de Raad van Toezicht van de Hoeksche Waard Actief, zie ik als een waardevolle aanvulling om betrokken te zijn bij de maatschappij en een steentje bij te dragen aan een gezond klimaat voor jong en oud om op te groeien.

Kasper Doesborgh

Mijn naam is Kasper Doesborgh en ik mag sinds maart 2022 lid zijn van de Raad van Toezicht van Hoeksche Waard Actief. In mijn werkende leven ben ik op verschillende manieren betrokken in de wereld van Sport, Bewegen en Gezonde Leefstijl. Als directeur van de stichting GA! Harderwijk (een soort HWA van Harderwijk) en als zelfstandig ondernemer in de sport & gezondheid ben ik zeer bekend met veel van het werk van HWA. Maar ook in mijn prive leven ben ik actief in de sport. Als coach van mijn oudste dochter, als voorzitter van de Hockeyclub in Harderwijk (MHC de Mezen) en natuurlijk als actieve hockeyer, squasher en golfer! Het is dan ook logisch dat ik niet heel lang hoefde na te denken toen ik werd gevraagd om toe te treden tot de Raad van Toezicht.  Ik vind het heel mooi om een bijdrage te leveren aan het werk van deze mooie stichting en hoop dat mijn kennis en ervaring daar iets aan kan bijdragen.

Jeroen Windhorst-Sjauw En Wa

Ik ben Jeroen Windhorst-Sjauw En Wa, 41 jaar, getrouwd met Amar. Daarnaast hebben we thuis een dierenbende van 5 katten, twee kippen en een paard. In 2021 heb ik mijn studie bedrijfskunde afgerond bij Avans+. Ik heb verder een achtergrond in de zorg als Spoedeisende Hulp-Verpleegkundige. Sinds 10 jaar heb ik echter de focus in de zorg verlegd naar meer IT- en bedrijfskundige uitdagingen en vraagstukken. Daar is uiteindelijk ook mijn eigen adviesbureau uit ontstaan dat ik samen met mijn compagnon in 2019 ben gestart. Inmiddels zijn we gegroeid naar een flink team en bedienen we tal van organisaties in de zorg. Verder houd ik mij dagelijks bezig met gezond proberen te leven waar voeding, beweging en sporten een belangrijk onderdeel in vormen. Wat mij betreft is dit iets dat toegankelijk moet zijn voor eenieder, ongeacht achtergrond, leeftijd of wat dan ook. Daarom zet ik mij graag in als van Raad van Toezicht van Hoeks