2de hands, 1ste keuze

Goed gebruikte sportmaterialen en kleding een nieuw leven geven. Dat is wat wij met Return Sports voor ogen hebben.

Return Sports zamelt goede en herbruikbare sportkleren en sportspullen in. Denk aan sportshirts, sportbroeken, schoenen, beschermers, rackets, handschoenen en alles wat je maar kunt bedenken om te kunnen sporten. Pas je jouw sportkleding niet meer? Zijn de kinderen uit hun voetbalschoenen gegroeid? Is het judopak te klein? Wordt de hockeystick niet meer gebruikt? Gooi het niet weg! Geef de spullen een tweede sportieve kans via Return Sports.

Momenteel staat er bij CKC ADO in ‘s-Gravendeel een inzamelbox en worden de sportmaterialen aangeboden bij Samen Circulair (De Waardeloods) in Oud-Bijerland.

De eerste inzamelbox hebben we geplaatst bij CKC ADO in ‘s-Gravendeel en goed gebruikte sportmaterialen hebben inmiddels hun weg al gevonden naar de Waarde Loods. in OUd-Beijerland. Wil je op jouw club ook meedoen om goed gebruikte sportmaterialen in te zamelen? Stuur dan een mail naar bobroos@hoekschewaardactief.nl

De Return Sports Display staat bij de Waardeloods in Oud-Beijierland. Loop eens binnen bij de Waardeloods voor gebruikte sportmaterialen.