JOGG Hoeksche Waard

Dit doen wij door de leefomgeving waarin kinderen veel komen gezond te maken.

Een gezonde jeugd begint bij een gezonde omgeving. JOGG Hoeksche Waard richt zich dan ook op de leefomgeving waar kinderen en jongeren veel komen: thuis, buurt, school, sport, vrije tijd, zorg en werk. Samen met onze partners maken we de gezonde keuze gemakkelijk en aantrekkelijk.

JOGG Hoeksche Waard wordt in opdracht van de gemeente uitgevoerd door Hoeksche Waard Actief.

Onze diensten

Water drinken

Gezond eten

Bewegen

Billie de Bever

Het online platform van Hoeksche Waard Actief voor sportverenigingen in de Hoeksche Waard. Het platform is er om verenigingen nog beter te helpen met gezond en vitaal houden van de vereniging.

Meer informatie

Charissa Bosschert

JOGG Regisseur

charissa@hoekschewaardactief.nl

Partners JOGG Hoeksche Waard

Samenwerken aan een gezonder Hoeksche Waard !
JOGG Hoeksche Waard is op zoek naar partners die willen bijdragen aan deze gezonde omgeving en zo aan een gezonde toekomst voor de Hoeksche Waardse jeugd en jongeren.

Als bedrijf kun je vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen een bijdrage leveren. Dit levert voor jou op:

  • Een positief imago
  • Grotere naamsbekendheid
  • Interessant netwerk

Heb je een idee, ben je als bedrijf of organisatie geïnteresseerd of wil je een bijdrage leveren? Neem dan dan contact op de JOGG Regisseur. Zij gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden door te spreken.

Nieuws

Blijdschap op openbare basisschool Het Anker tijdens de uitreiking Gezonde School Vignet Op vrijdag 28 mei was het een feest op basisschool Het Anker in Heinenoord tijdens de uitreiking Gezonde School ...