Beweeg je Fit! - Beweegprogramma

Kosten: € 35,00

Doe mee met deze activiteit

Beweeg je Fit is een nieuw programma van Hoeksche Waard Actief. Speciaal gericht op de doelgroep 60+. Het programma zal bestaan uit een fit-test, deze is gratis en vrijblijvend. Daarna wordt er een beweegprogramma aangeboden van 10 weken met verschillend sportaanbod.

De fit-test:

Tijdens de fit-test word je algemene fitheid gemeten. Daarnaast zal er een korte vragenlijst zijn over jouw sport wensen. Een mooi begin om daarna deel te nemen aan het 10 weekse beweegprogramma! De fit-test vindt plaats in de Open Hof (W. van Vlietstraat 2a) in Oud-Beijerland en is voor iedereen toegankelijk.

Beweegprogramma:

Aansluitend op de fit-test kan er meegedaan worden aan het beweegprogramma. Op zoek naar een nieuwe sport? Of wil je meer gaan bewegen? Dan is dit beweegprogramma wat voor jou! Het programma is speciaal voor 60+ers die (nog meer) willen sporten, of een nieuwe sport willen ontdekken. Het programma bestaat uit:

  • 10 weken sporten in groepsverband
  • 5 verschillende sportaanbieders, die allemaal 2 workshops geven. Sporten zijn badminton, yoga, wandelen, dans en fit inside out. 

Plezier en gezelligheid staat voorop. De start van beweegprogramma is dinsdag 4 oktober in sportzaal ’t Paradijs. Het concrete aanbod wordt later bekend.

Kosten:

De fit-test is gratis en vrijblijvend. Wil je het beweegprogramma van 10 weken volgen, dan zijn de kosten daarvoor €35,-.

Hulp nodig bij het inschrijven

Klik hier voor de instructie

Organisatie

Waar?
Wiardi Beckmanstraat 32, Oud-Beijerland
Contactpersoon
Hoeksche Waard Actief (Hoeksche Waard Actief)
Telefoon