Schoolzwem kampioenschappen - 27 okt

Op vrijdagavond 27 oktober organiseert ZOB’66 i.s.m. Sportcentrum de Boogerd de schoolzwemkampioenschappen. We starten om 18.30 uur en na de wedstrijd is er voor alle deelnemers 'discozwemmen'. Het kampioenschap is bedoeld voor kinderen uit groep 4, 5 en 6 van de basisscholen uit Oud-Beijerland en omstreken.

Kosten: Gratis

Doe mee met deze activiteit

Op vrijdagavond 27 oktober organiseert ZOB’66 i.s.m. Sportcentrum de Boogerd de schoolzwemkampioenschappen. We starten om 18.30 uur en na de wedstrijd is er voor alle deelnemers ‘discozwemmen’. Het kampioenschap is bedoeld voor kinderen uit groep 4, 5 en 6 van de basisscholen uit Oud-Beijerland en omstreken. De schoolzwemkampioenschappen vinden plaats in Sportcentrum de Boogerd in Oud-Beijerland.

Prijzen!

Per programmanummer zijn er medailles voor de nummers 1, 2 en 3. Er is een wisselbeker voor de winnende school en er zijn bekers voor de nummers 1, 2 en 3 van het schooleindklassement. Tevens zullen er scouts van Z.O.B.’66 aanwezig zijn om de nieuwe talenten te scouten. Voor nieuwe talenten die gescout worden tijdens deze schoolzwemkampioenschappen, zijn er extra prijzen beschikbaar gesteld. Juist als niet wedstrijdzwemmer kom je dus in aanmerking voor deze extra prijzen!

Slot spektakel:

Het laatste programmaonderdeel is 50 meter vrije slag voor de begeleiders en/of leerkrachten van de school. Dit belooft een zeer spannende strijd te worden tussen de volwassenen. Zij strijden dan ook om de eeuwige roem!

Wil jij ook graag meedoen met je school, stuur een mailtje naar schoolzwemkampioenschap@hotmail.com en we sturen je alle nodige informatie toe. Let op, je kan alleen als school aanmelden, dus niet individueel!

Organisatie

Waar?
Hortensiastraat 5, Oud-Beijerland
Contactpersoon
Zwemvereniging ZOB'66
E-mailadres
Website

zob66 organiseert ook:

Geen activiteiten gevonden!
Nog meer...