GRATIS PROEFLES FULL BODY SHAPE

Zijn de Full Body Shape lessen iets voor jou? Vraag een gratis proefles aan!

Kosten: € 0,00

Doe mee met deze activiteit

Zijn de Full Body Shape lessen iets voor jou? Vraag een gratis proefles aan! Of je nu een beginner of een doorgewinterde sporter bent, met onze persoonlijke begeleiding sluit de les altijd perfect bij jou aan. Geen enkele training hetzelfde! 🔄 Elke sessie is anders, maar altijd gericht op behendigheid, conditie, kracht en houding. Jij bepaalt de intensiteit en wij dagen je uit of remmen je af! 🏋️‍♀️🔥 Schrijf je in voor een gratis proefles en sluit je aan bij een enthousiaste en motiverende groep!

Sporten. Dat doe je om je sterk en fit te voelen, voor je gezondheid. Je doet het niet voor een ander, voor de views of de likes, maar voor jezelf. Om vol positieve energie in het leven te staan. Want in een gezond lijf, woont een gezonde geest. Maar je wilt het natuurlijk wel goed doen. Jij wilt bewegen op een manier die bij jou past. En begeleid worden door mensen die jou écht verder kunnen helpen.

Ontdek Full Body Shape. Persoonlijke begeleiding, maar dan in groepsverband. Dat betekent dat je getraind wordt door professionele trainers die verder kijken dan alléén jouw sportdoelen. Die jou zien als persoon, met jouw eigen niveau en eigen uitdagingen. Die samen met jou werken aan jouw fysieke én mentale gezondheid.

Je sport in tweetallen, binnen een gezellige, vaste en enthousiaste groep, zodat je elkaar motiveert en je je aan elkaar optrekt. Onze drie vaste powerlift oefeningen (squat, deadlift en dumbbell chest press) vormen het fundament en worden aangevuld met steeds wisselende functionele kracht- en core-oefeningen. Dit maakt onze circuits elke keer anders, maar áltijd gericht op behendigheid, conditie, kracht en houding. We bereiden alles voor, op één van de locaties die voor jou het beste past. Jij bepaalt de intensiteit, wij dagen je uit… of remmen je af!

Op jouw eigen niveau aan de slag terwijl je de juiste begeleiding krijgt? Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Waar?

  • Oud-Beijerland
  • Mijnsheerenland
  • Westmaas
  • Maasdam

Organisatie

Waar?
Hortensiastraat 5, Oud-Beijerland
E-mailadres
Website

Sportfront organiseert ook:

Geen activiteiten gevonden!
Nog meer...