Stampvoeten op Tafel - 28 okt 11.00 uur

Onderdeel van de KinderTheaterWeek Hoeksche Waard. Voorstelling bij RHO Toneel in Numansdorp voor kinderen van 2-5 jaar.

Kosten: € 5,00

Doe mee met deze activiteit

Tijdens de KinderTheaterWeek Hoeksche Waard is er in de herfstvakantie elke dag een voorstelling te zien. Maandag 28 oktober om 15.00 uur staat de voorstelling ‘Stampvoeten op tafel’ op het programma. De voorstelling wordt gespeeld door theatergroep Knars voor kinderen van 2-5 jaar. De voorstelling vindt plaats bij RHO Toneel in Numansdorp.

Na de voorstelling is er een mogelijkheid tot het volgen van een korte theaterworkshop, gegeven door RHO Toneel. Wil je hieraan meedoen? Geef je dan apart op via deze link.

Informatie over de voorstelling:

‘Ik tel niet tot tien!’

Er is geen wolkje aan de lucht. Nynke dekt de tafel en Olifant schuift aan. Olifant is haar knuffel. Hij is een kleine zachte olifant. Nynke legt Olifant alle regels uit en vertelt hoe het hoort. Olifant zit en kijkt.

Hoe is het eigenlijk om Olifant te zijn? Hij mag spelen en wordt geknuffeld. Maar als de thee omgaat, is híj de vaatdoek. Bij het delen van de taart krijgt Olifant het kleinste stuk. Als Nynke geen zin meer heeft om te spelen, gooit ze Olifant aan de kant. Olifant is het zat, hij doet niet meer mee!

Nynke ergert zich kapot. Ze probeert zich in te houden. Niet boos worden. Rustig doorgaan, manieren zijn manieren. Maar als er dan ook nog een kopje breekt, stijgt de boosheid tot het kookpunt. Nynkes fluitketel gaat af…

Wat doe je als de boosheid in jezelf groter en groter wordt, als een opblaasbare olifant? Deze herkenbare en hilarische beeldende voorstelling gaat over boosheid in alle soorten en maten. Donderwolken, tieren en foeteren. Alle bliksems nog aan toe! Maar ook over het leren kennen van je eigen krachten en het omarmen van je boosheid. Zo eindigt de voorstelling ontspannen en vloeit de weerbarstige energie uit in nieuwe melodieën.

 

Let op: Er is plek voor 45 bezoekers. De kaartjes zijn €5,- per persoon (je koopt zowel een kaartje voor volwassenen en kinderen). Je ontvangt geen fysiek kaartje. Na aanmelden krijg je een automatisch bericht van onze website, met bedankt voor je bestelling en de bestelling wordt verwerkt. Dan is het goed gegaan. Je ontvangt ongeveer een week van tevoren de laatste informatie met betrekking tot de voorstelling.

Organisatie

Waar?
Kievitstraat 8-10, Numansdorp
Contactpersoon
Hoeksche Waard Actief (Hoeksche Waard Actief)
Telefoon