Aladdin - 29 okt 11.00 uur

Onderdeel van de KinderTheaterWeek Hoeksche Waard. Voorstelling bij Muziekcentrum Crescendo in Zuid-Beijerland voor kinderen van 4-10 jaar.

Kosten: € 5,00

Doe mee met deze activiteit

Tijdens de KinderTheaterWeek Hoeksche Waard is er in de herfstvakantie elke dag een voorstelling te zien. Dinsdag 29 oktober om 11.00 uur staat de voorstelling ‘Aladdin’ op het programma. De voorstelling wordt gespeeld door poppentheater Koekla voor kinderen van 4-10 jaar. De voorstelling vindt plaats bij Muziekcentrum Crescendo in Zuid-Beijerland.

Informatie over de voorstelling:

Moes droomt ervan om prins te zijn en om iedereen in zijn land gelukkig te maken. Op een dag klopt er een man aan, die beweert zijn oom te zijn en wensen te kunnen vervullen. Hij neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar het verre Oosten. Een spannend avontuur begint waarbij Aladdin samen met de Djinn en de prinses alles op alles moet zetten om de wonderlamp te vinden en Djafar de tovenaar te verslaan.

Aladdin (4+) is een spannend en wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht vol magie en humor, in een modern jasje. In een kleurrijk decor met animatie voert het prachtige poppenspel je mee naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.


Let op:
Er is plek voor 100 bezoekers. De kaartjes zijn €5,- per persoon (je koopt zowel een kaartje voor volwassenen en kinderen). Je ontvangt geen fysiek kaartje. Na aanmelden krijg je een automatisch bericht van onze website, met bedankt voor je bestelling en de bestelling wordt verwerkt. Dan is het goed gegaan. Je ontvangt ongeveer een week van tevoren de laatste informatie met betrekking tot de voorstelling.

Organisatie

Waar?
De Leeuw 8A, Zuid-Beijerland
Contactpersoon
Hoeksche Waard Actief (Hoeksche Waard Actief)
Telefoon