Een Thuis voor Muis - 31 okt 11 uur

Onderdeel van de KinderTheaterWeek Hoeksche Waard. Voorstelling bij Zomerplein Huiskamer van de Wijk in Puttershoek voor kinderen van 2-6 jaar.

Kosten: € 5,00

Doe mee met deze activiteit

Tijdens de KinderTheaterWeek Hoeksche Waard is er in de herfstvakantie elke dag een voorstelling te zien. Donderdag 31 oktober om 11.00 uur staat de voorstelling ‘Een Thuis voor Muis’ op het programma. De voorstelling wordt gespeeld door ‘poppentheater Jacobus Wieman’ voor kinderen van 2-6 jaar. De voorstelling vindt plaats bij Zomerplein Huiskamer van de Wijk in Puttershoek.

Informatie over de voorstelling:

Boem! Muis landt met een plof op een plank midden in de boekenkast. Hij is niet zomaar een muis, vindt hij zelf. Maar een muis van de bovenste plank. Een muis die reist door de elementen aarde, lucht, water en vuur.

Waar hoort hij thuis? Ondergronds in het hol bij Mol? In de lucht bij de vogels? Of woont hij tussen de vissen onder water? Volgt hij de vuursalamander? Muis gaat samen met zijn nieuwe vrienden op zoek naar een woning, waar hij na alle spannende avonturen thuis kan komen.

Met prachtig poppenspel in verschillende technieken, een verrassend decor en aanstekelijke muziek (geschreven door Marjolein Meijers) en natuurlijk boordevol grapjes.


Let op:
Er is plek voor 80 bezoekers. De kaartjes zijn €5,- per persoon (je koopt zowel een kaartje voor volwassenen en kinderen). Je ontvangt geen fysiek kaartje. Na aanmelden krijg je een automatisch bericht van onze website, met bedankt voor je bestelling en de bestelling wordt verwerkt. Dan is het goed gegaan. Je ontvangt ongeveer een week van tevoren de laatste informatie met betrekking tot de voorstelling.

Organisatie

Waar?
Zomerplein 15, Puttershoek
Contactpersoon
Hoeksche Waard Actief (Hoeksche Waard Actief)
Telefoon