Groetjes uit Strandwijk aan Zee - 1 nov 15.00 uur

Onderdeel van de KinderTheaterWeek Hoeksche Waard. Voorstelling bij Muziekcentrum de Bazuin in Oud-Beijerland voor kinderen van 4-9 jaar.

Kosten: € 5,00

Doe mee met deze activiteit

Tijdens de KinderTheaterWeek Hoeksche Waard is er in de herfstvakantie elke dag een voorstelling te zien. Vrijdag 1 november om 15.00 uur staat de voorstelling ‘Groetjes uit Strandwijk aan Zee’ op het programma. De voorstelling wordt gespeeld door ‘Tonky & Jack’ voor kinderen van 4-9 jaar. De voorstelling vindt plaats bij Muziekcentrum de Bazuin in Oud-Beijerland.

Na de voorstelling is er een mogelijkheid tot het volgen van een muzikale workshop, namelijk ‘Feel the Beat’ gegeven door ‘Muziekvereniging de Bazuin’. Wil je hieraan meedoen? Geef je dan apart op via deze link.

Informatie over de voorstelling:

Tonky & Jack is een vrolijk strandjuttersduo dat woont in een vuurtoren in Strandwijk aan Zee. Jack is een echte surfdude die vaak met zijn plank in de golven ligt en Tonky is zijn trouwe gekke hond. Tijdens de voorstelling spoelt er een kist aan op het strand… Wat zou er in zitten? Kom bij het kampvuur zitten, en zing mee met heerlijke gitaarliedjes. Dans en surf mee met Tonky & Jack, en ontmoet ook Mo de Zeehond en het legendarische Garnalentrio!

Deze vrolijke familieshow duurt 45 minuten. Na de show is er uitgebreid de mogelijkheid om met Tonky & Jack op de foto te gaan!

Luister alle liedjes van Tonky & Jack op Spotify.


Let op:
Er is plek voor 80 bezoekers. De kaartjes zijn €5,- per persoon (je koopt zowel een kaartje voor volwassenen en kinderen). Je ontvangt geen fysiek kaartje. Na aanmelden krijg je een automatisch bericht van onze website, met bedankt voor je bestelling en de bestelling wordt verwerkt. Dan is het goed gegaan. Je ontvangt ongeveer een week van tevoren de laatste informatie met betrekking tot de voorstelling.

Organisatie

Waar?
Laningpad 2, Oud-Beijerland
Contactpersoon
Hoeksche Waard Actief (Hoeksche Waard Actief)
Telefoon