Spring - 19 okt

Kosten: € 5,00

Doe mee met deze activiteit

Springen of niet springen, dat is de vraag

Didi is een eekhoorn. Eekhoorns springen van tak naar tak. Dat zegt hun instinct. Maar… wat als je niet durft? Gelukkig komt Didi Storm tegen, die helpt haar.

Storm is een hond. Honden zoeken en speuren. Dat zegt hun instinct. Maar… wat als je niks te zoeken hebt? Samen openen ze een detectivebureau: Spring en Speur.

Voor dieren die iets kwijt zijn of willen weten.

Bo en Robin vertellen met hun poppen, in een speels decor, de avonturen van Didi en Storm die vaak in de clinch liggen met hun instinct. Zij komen erachter dat het soms goed is om niet te springen, maar dat je soms ook gewoon de sprong moet wagen…

Gezelschap – Theater Smoespot
Theater Smoespot is een jonge en veelzijdige theatergroep. Bo en Robin Kuiper zijn afgestudeerd als Muziektheatermaker/ performer en Renate heeft na haar studie de Poppen- en Objectentheater opleiding gevolgd.

Met hun achtergrond in muziek, circus, beweging en poppentheater creëren zij in hun theaterwerk een eigen universum. In een warme, opgewekte en ontroerende sfeer neemt Theater Smoespot hun publiek mee naar een unieke wereld.

De magie van het poppenspel komt tot leven in vaak kleurrijke parades van grappige karakters en op het oog simpele decors. Hun dromen en verwondering voor de natuur en dieren zijn Smoespots grootste inspiratiebronnen.

  • Leeftijd: 4-9 jaar
  • Datum: donderdag 19 oktober
  • Aanvang: 15.00 (duur 50 min)
  • Max. 100 bezoekers
  • Locatie: Muziekcentrum Crescendo (de Leeuw 8a, Zuid-Beijerland)
  • Kosten: €5,- per persoon

Organisatie

Waar?
De Leeuw 8A, Zuid-Beijerland
Contactpersoon
Hoeksche Waard Actief (Hoeksche Waard Actief)
Telefoon