De drie biggetjes - 20 okt

Kosten: € 5,00

Doe mee met deze activiteit

Wie bouwt het sterkste huis?

Nif, Naf en Noef trekken de wijde wereld in. Al snel wordt het herfst en ze besluiten ieder een huisje te bouwen. Noef heeft geen geduld en bouwt zijn huisje lekker makkelijk van stro. Nif wil snel klaar zijn en bouwt zijn huisje van takken. Naf besluit dat ze een degelijk huisje van steen gaat bouwen. De drie kleine biggetjes hebben het gezellig in hun nieuwe huisjes maar ze weten niet dat de wolf op de loer ligt. Lukt het de wolf om de biggetjes te pakken te krijgen? Of zijn ze hem te slim af?

Een muzikaal verhaal in een dynamisch decor, gespeeld met de directe kracht van professionele handpoppen. Sfeervolle muziek, humor en spanning zorgen voor de juiste sfeer.

Gezelschap – Poppentheater Koekla
Poppentheater Koekla maakt jeugdtheater met prachtige poppen en een betoverend decor. De voorstellingen zijn dynamisch, verrassend en muzikaal en onderscheiden zich door hun verfijning en gevoel voor detail. Vaak kiezen Christina Boukova en Gilian Dierdorp voor sprookjes omdat daar universele waarden in zitten die de kinderen van nu zeer aanspreken. Het doel is om het sprookje van binnenuit opnieuw te scheppen en tot leven te brengen.

Poppentheater Koekla vindt het belangrijk om ALLE kinderen te bereiken en speelt daarom zowel in theaters als op scholen, in bibliotheken en in buurthuizen, die omgetoverd worden tot een echt theater.

  • Leeftijd: 3-8 jaar
  • Datum: vrijdag 20 oktober 2023
  • Aanvang: 11.00 uur (duur 35 min)
  • Max. 100 bezoekers
  • Locatie: Salvatori (Oude Havenweg 3, Strijen)
  • Kosten:  €5,- per persoon

Organisatie

Waar?
Oude Havenweg 3, Strijen
Contactpersoon
Hoeksche Waard Actief (Hoeksche Waard Actief)
Telefoon