Beweeg je Fit! - Beweegprogramma

Kosten: € 35,00

Doe mee met deze activiteit

Beweeg je Fit is een programma van Hoeksche Waard Actief. Speciaal gericht op de doelgroep 60+. Het programma zal bestaan uit een vitaliteitscheck, deze is gratis en vrijblijvend. Daarna wordt er een beweegprogramma aangeboden van 10 weken met verschillend sportaanbod.

De vitaliteitscheck:

Benieuwd hoe het met jouw fitheid ervoor staat? Doe dan de vitaliteitscheck. Tijdens de vitaliteitscheck word je algemene fitheid gemeten met een aantal testen. Daarnaast zal er een korte vragenlijst zijn over jouw sport wensen. Een mooi begin om inzicht te krijgen hoe het met jouw fitheid ervoor staat. De vitaliteitscheck vindt plaats in Numansdorp bij fysiopraktijk Vital Motions en is voor iedereen toegankelijk

Beweegprogramma:

Bewegen is belangrijk! Door bewegen krijg je een betere conditie en voel je je lichamelijk en geestelijk fit. Ook op oudere leeftijd. Daarnaast helpt bewegen om langer zelfstandig te kunnen blijven leven. Het verkleint de kans dat je valt en het is goed voor je geheugen. Dus kom in beweging! Voel jij je niet fit of wil je meer gaan bewegen? Doe dan mee met het beweegprogramma! Het programma is speciaal voor 60+ers die (nog meer) willen sporten, of een nieuwe sport willen ontdekken. Het programma bestaat uit:

  • 10 weken sporten in groepsverband
  • 5 verschillende sportaanbieders, die allemaal 2 workshops geven.

Plezier en gezelligheid staat voorop. De start van beweegprogramma is maandag 2 oktober in sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Het zal wekelijks van 20.30-21.30 uur plaatsvinden. Het concrete aanbod wordt later bekend.

Kosten:

De vitaliteitscheck is gratis en vrijblijvend. Wil je het beweegprogramma van 10 weken volgen, dan zijn de kosten daarvoor €35,-.

Hulp nodig bij het inschrijven

Klik hier voor de instructie

Organisatie

Waar?
Buttervliet 3, Numansdorp
Contactpersoon
Hoeksche Waard Actief (Hoeksche Waard Actief)
Telefoon